Proeven -MAI-JULI-AUGUSTUS

 

 

MEI 2023

 

Wijnkelder open voor alle wijnliefhebbers tijdens het weekend van Wezemaal kermis.

 

 

Voor wie niet kan wachten tot het peter-en meterfeeest om nog eens in het gezellig kader van onze wijnkelder onze wijnen te komen proeven kan eerder al terecht  tijdens het weekend van Wezemaal kermis.

 

Onze wijnkelder zal open zijn op:

 

Vrijdag 12 mei vanaf 18u. Die avond zal je constant dorpelingenfietsers per twee voorbij onze wijnkelder zien passeren ter gelegenheid van een koppeltijdrit.

 

Op zaterdag 13 openen wij de wijnkelder vanaf 15u .

 

Op zondag 14 mei is het volop kermisfoor  en is onze wijnkelder open vanaf 15u. Je kan dan ook de profrenners zien passeren  ter gelegenheid van de 4e grote prijs Vermarc   Sport.  Voor de kelder plaatsen we banken en tafels zodat wielerliefhebbers vanop de eerste rij de renners 11 keer zullen kunnen zien passeren

 

 

JULI 2023

 

Peter-en meterfeest 2023- jubileumviering

 

Wij zijn onze peters en meters ontzettend dankbaar om ons financieel een duwtje in de rug te geven door de aankoop van een certificaat van het  peter-of meterschap.

De wijnoogst 2022 is succesvol verlopen en de wijn staat klaar om gebotteld te worden  We plannen de botteling eind juni zodat de flessen klaar zullen staan tegen het peter-en meterfeest dat zal doorgaan tijdens het weekend van 15 en 16 juli vanaf 14 uur.

Je zal van ons hiervan nog een uitnodiging krijgen maar in afwachting  kan je toch al eens eerder naar onze wijnkelder komen om er onze wijntjes te proeven .

 

 AUGUSTUS 2023

 

Wijnfeesten 2023

De wijnfeesten 2023 zullen dit jaar doorgaan op zaterdag 26 augustus vanaf 14u.

Iedereen van harte welkom op één of meerdere van onze activiteiten.

 

Het bestuur