WIJNFEESTEN - WEZEMAAL

 

            

Zaterdag 27 augustus 2022

 

Iedereen wordt van harte uitgenodigd op zaterdag 27 augustus 2022 vanaf 14 uur op de wijnfeesten in Wezemaal. Na een onderbreking van 2 jaar omwille van corona willen wij dit jaar deze gezellige traditie verder zetten. Aan de succesformule wordt niet gesleuteld. Met het wijnglas dat je bij aanvang koopt kan je bij alle wijnstanden wijnen gaan proeven. Het aanbod aan wijnen zal groot en gevarieerd zijn en het zullen vooral de Hagelandse wijnboeren zijn die er hun Hagelandse wijnen zullen promoten.

Het wijnglas met het fraai gekleurde symbool kost 8 euro. Je krijgt er 5 gratis wijnproefbonnetjes bij en verder wijn drinken kan overal aan de wijnstanden voor 3 euro per glas.. De wijn die er

overvloedig vloeit en de aanstekelijke deuntjes van de straatmuzikanten zorgen voor een gezellige, aangename drukte. Er zijn niet alleen wijnstanden, maar ook kraampjes met streekproducten en

oude ambachten.

 

 

 

Trouwe bezoekers hebben het over de unieke sfeer op de wijnfeesten. Gezellig rondkuieren in de verkeersvrije straten en inmiddels genieten van de wijn. Een aanrader!

Ambiance op de wijnfeesten is altijd verzekerd.

Afspraak op de Wezemaalse wijnfeesten op zaterdag 27 augustus 2022 vanaf 14u.

 

Vergeet zeker ook niet een kijkje te nemen in het Bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn waar je alle mogelijke toeristische folders, fiets- en wandelkaarten van de streek kan meenemen. Op de bovenverdieping is er een kleine aula waar om de 15 minuten een filmpje getoond wordt over de Hagelandse wijnbouwers.

In de gewelfde benedenverdieping onder het Bezoekerscentrum bevindt zich onze wijnkelder. Supergezellig is het er en ideaal om er met een glaasje Wezemaalse wijn van de Steenen Muur de wijnfeesten af te sluiten.

      Voor wie met de wagen komt is er een gelegenheid parking voorzien op de weide achter huis Steenweg op Nieuwrode 36.